ЕКОНОМІКА: реалії часу
№ 4 (62), 2022
ЗМІСТ
СТАТТЯ НОМЕРУ | ||
| Сопоцько О.Ю., Петунін А.В. | Особливості управління ланцюгами постачань продуктів харчування в умовах воєнного стану в Україні | |
ОСНОВНІ СТАТТІ | ||
| Андрос С.В., Герасимчук В.Г. | Механізм фінансової підтримки доходів фермерських господарств: європейський досвід для України | |
| Zakharchenko V.I., Oneshko S.V. | Information and Analytical Support Consumption Forecasting of Results for Organizational and Technological Systems Modernization (Захарченко В.І., Онешко С.В. Інформаційно-аналітичне забезпечення прогнозування споживання результатів модернізації організаційно-технологічних систем , англ.) | |
| Prodius O.I., Zaporozhska A.M. | An Innovative Project Development in the Construction Industry of Ukraine (Продіус О.І., Запорожська А.М. Розробка інноваційного проекту в будівельній галузі України , англ.) | |
| Шацкова Л.П. | Зміна організації трудових відносин в частині надання відпусток під час воєнного стану | |
| Щербак А.В. | Роздрібні торговельні мережі в Україні: тенденції розвитку та проблеми домінування | |
НАУКОВА ДИСКУСІЯ | ||
| Брезецька О.І., Химич О.В. | Удосконалення ефективності діяльності медичних закладів через формування груп швидкого реагування та регламентування їх роботи під час військового стану | |
| Добрянська Н.А., Калмикова І.С. | Принципи і методи якісного обслуговування туристів в дегустаційному бізнесі | |
| Балан О.С., Липинська О.А., Стахов С.Ю. | Концентрація цілей і завдань судноплавних компаній за умовами ринку морської торгівлі | |
| Еісай Салах Абу Ісбайхах Алмабрук | Оцінювання внутрішнього інноваційного середовища та рівня безпечності розвитку вибірки інноваційно-активних виробничих підприємств | |
РЕЦЕНЗУВАННЯ ТА ЗНАЧНІ НАУКОВІ ПОДІЇ | ||
| Філиппова С.В. | Рецензія на навчальний посібник «Менеджмент у системі медичної допомоги населенню» | |
